Over ons

 

Wij van Holiday in Le Marche vinden werkelijk dat u als klant centraal moet staan. Vanaf de eerste kennismaking met ons tot aan het moment van vertrek van het door ons verzorgde vakantieverblijf.

Holiday in Le Marche is een jonge organisatie, echter met jarenlange ervaring in de service en hospitality industrie. Onze uitdaging is om van uw verblijf in de prachtige provincie Le Marche in Italië een vakantiefeest te maken.

Wij onderscheiden ons van andere aanbieders van vakantieverblijven, door voor u een persoonlijke benadering en maatwerk te kiezen.

Daarbij bieden wij niet alleen mooie vakantiehuizen en appartementen aan, met en zonder zwembad, maar hebben wij ook nauwe relaties met mooie en leuke agriturismo’s, B & B’s, Countryhouses en zelfs campings. Alle vakantieadressen zijn bijzonder in hun soort.

Ons uitgangspunt is het vinden van de ideale match tussen uw vakantiewensen en de mogelijkheden die wij u bieden in deze heerlijke regio van Italië. U vindt bij ons geen sleutel onder de deurmat als u aankomt op uw vakantiebestemming. Wij verwelkomen u van harte en treden gedurende uw gehele vakantie op als gastheer. Dat is ons concept!

 

Pin It on Pinterest

Share This
Call Now Button